Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Borsófőzelék

1x      1x   5.0x

Hozzávalók:

  • Egy üveg zöldborsó (készre főzött)
  • Egy kis doboz főzőtejszín
  • Vaj
  • liszt
  • cukor
  • csipetnyi paprika
  • 1 csokor petrezselyem apróra vágva



  

Elkészítés:

A zöldborsót egy fél deci vízben gyorsan megmelegítjük, mialatt egy serpenyőben felolvasztunk körülbelül egy evőkanálnyi Rama
margarint, arra rátesszük az egy púpos evőkanál lisztet, a csipetnyi sót, a csipetnyi piros paprikát, a teáskanálnyi cukrot. Egy fakanállal összekeverjük, míg sűrű állagú rántást nem kapunk. A rántást lassan felengedjük a tejszínnel, majd hozzákeerjük a petrezselymet. A tejszínes rántást hozzáadjuk a lábasban a borsókhoz és összeforraljuk. Kész a borsófőzelékünk.

Hozzászólások:

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!