Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Sajt chips
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- Félkemény szeletelt sajt pl. Cheddar Colby, Swiss stb.
Elkészítés:
(Nem ajánlott a puha sajtok használata, pl. Mozzarella, Feta, Brie) Melegíts fel egy teflon tepsit közepes hőfokon. Szórd rá a felszeletelt sajtokat vékony rétegben. Itt jön a titok: pár percig hagyd így. Ne ijedj meg, kezdetben buborékos lesz, aztán lyukak keletkeznek rajta. Amikor halvány barna, akkor óvatosan piszkáld meg a széleit, hogy meg tudd fordítani. A második oldal nagyon gyorsan megsül. Itasd fel a nedvességet egy tiszta papírtörlővel. Vágd a kívánt formákra, mielőtt túlságosan kihűlne. Szénhidrát tartalma a sajt fajtájától és mennyiségétől függően kiszámítható.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!