Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Sajt chips

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • Félkemény szeletelt sajt pl. Cheddar Colby, Swiss stb.



  

Elkészítés:

(Nem ajánlott a puha sajtok használata, pl. Mozzarella, Feta, Brie) Melegíts fel egy teflon tepsit közepes hőfokon. Szórd rá a felszeletelt sajtokat vékony rétegben. Itt jön a titok: pár percig hagyd így. Ne ijedj meg, kezdetben buborékos lesz, aztán lyukak keletkeznek rajta. Amikor halvány barna, akkor óvatosan piszkáld meg a széleit, hogy meg tudd fordítani. A második oldal nagyon gyorsan megsül. Itasd fel a nedvességet egy tiszta papírtörlővel. Vágd a kívánt formákra, mielőtt túlságosan kihűlne. Szénhidrát tartalma a sajt fajtájától és mennyiségétől függően kiszámítható.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!