Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Kekszes gesztenyés tekercs
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- Hozzávalók 2 rúdhoz:
- 25 dkg háztartási keksz
- 15 dkg Rama margarin
- 10 dkg cukor
- 1/2 dl rum, 1 ek. Kókuszreszelék
- 1 kk. kakaó
- A krémhez:
- 25 dkg gesztenyemassza
- 12 dkg Rama margarin
- 10 dkg cukor
- 1 kupica rum
- 1 kk. kókuszreszelék
- A tetejére:
- 10 dkg tortabevonó.
Elkészítés:
A darált kekszet a Rama margarinnal, cukorral, rummal, kakaóval, kókuszreszelékkel összedolgozzuk. A krémhez a gesztenyemasszát a Rama margarinnal, a cukorral, a rummal meg a kókuszreszelékkel habosra keverjük. Alufólián a kekszmassza felét, vízbe mártott késsel, kb. 20x15 centis téglalappá, nyújtjuk. A gesztenyekrém felét rásimítjuk, majd szorosan összegöngyöljük. A másik tekercset is ugyanígy készítjük el, majd 1 órára jégbe hűtjük. A tetejüket olvasztott csokoládéval bevonjuk. Mindig csak annyit szeletelünk föl belőle, amennyi a tálra fér. Hosszú ideig eláll.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!