Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Csokoládéhab
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 10 adaghoz:
- 30 dkg étcsokoládé
- 2 db narancs
- 8 db tojás
- 1 dkg kukoricakeményítő
Elkészítés:
1) A kisebb darabokba tördelt csokoládét vízfürdő segítségével felolvasztjuk a reszelt narancshéjjal és a narancslével, majd hozzáadjuk a tojássárgájával habosított cukor felét, a keményítőt, és az egészet kevergetve melegítjük. 2) A tűzről levett masszához keverjük a maradék cukorral felvert tojásfehérjék habját. 3) A jégfürdőben hűtött csokoládéhabhoz óvatosan hozzákeverjük a tejszínhab felét, majd a keveréket üvegpohárba töltjük és hűtjük. 4) Tejszínhabbal és mentalevéllel díszítve tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!