Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Fehér csokoládé hab

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 10 adaghoz:
  • 2,5 dl tej
  • 2 narancs lereszelt héja
  • 30 dkg fehér csokoládé
  • 5 db tojás
  • 5 dkg kristálycukor
  • 1 dkg zselatinpor
  • 4 dl tejszín
  • menta



  

Elkészítés:

1) Forrósítsuk meg a tejet a reszelt narancshéjjal. 2) Adjuk hozzá a darabokra tört csokoládét és olvasszuk bele. 3) Habosítsuk a tojásokat és a cukrot együtt, majd a forró tejjel főzzük fel az egészet. 4) Adjuk hozzá a felfőzött, és kihűtött zselatint. 5) Keverjük a hideg, de még folyós masszához a felvert tejszínhabot, majd öntsük formákba, vagy poharakba a habot. 6) A jól lehűtött habot díszítve tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!