Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Fehér csokoládé hab
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 10 adaghoz:
- 2,5 dl tej
- 2 narancs lereszelt héja
- 30 dkg fehér csokoládé
- 5 db tojás
- 5 dkg kristálycukor
- 1 dkg zselatinpor
- 4 dl tejszín
- menta
Elkészítés:
1) Forrósítsuk meg a tejet a reszelt narancshéjjal. 2) Adjuk hozzá a darabokra tört csokoládét és olvasszuk bele. 3) Habosítsuk a tojásokat és a cukrot együtt, majd a forró tejjel főzzük fel az egészet. 4) Adjuk hozzá a felfőzött, és kihűtött zselatint. 5) Keverjük a hideg, de még folyós masszához a felvert tejszínhabot, majd öntsük formákba, vagy poharakba a habot. 6) A jól lehűtött habot díszítve tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!