Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Gesztenyés szelet

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 10 adaghoz:
  • 5 db tojás
  • 10 dkg porcukor
  • vaníliás cukor
  • citromhéj
  • 10 dkg liszt
  • vaníliakrém
  • 3 dl tej
  • 2 db tojás
  • 8 dkg kristálycukor
  • 5 dkg liszt
  • 1 dkg vaníliás cukor
  • 40 dkg gesztenyemassza
  • 10 dkg Rama
    margarin
  • 5 dkg porcukor
  • 5 cl rum
  • 5 dl tejszín
  • 2 dkg habfixáló
  • 10 dkg gesztenye



  

Elkészítés:

1) A piskótatekercsnél leírtak szerint elkészítjük a piskótamasszát, majd sütőpapírral bélelt tepsire terítve megsütjük. 2) A gyümölcskosárnál leírtak szerint elkészítjük a vaníliakrémet. 3) A gesztenyemasszát kikeverjük a vajjal, a porcukorral és a rummal. 4) Hozzákeverjük a kihűtött vaníliakrémet, és a felvert tejszínhabot is. 5) A piskótalapra kenjük a tölteléket, lehűtjük, majd szeletekre vágva, tejszínhabbal és gesztenyével díszítve tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!