Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Gesztenyés szelet
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 10 adaghoz:
- 5 db tojás
- 10 dkg porcukor
- vaníliás cukor
- citromhéj
- 10 dkg liszt
- vaníliakrém
- 3 dl tej
- 2 db tojás
- 8 dkg kristálycukor
- 5 dkg liszt
- 1 dkg vaníliás cukor
- 40 dkg gesztenyemassza
- 10 dkg Rama margarin
- 5 dkg porcukor
- 5 cl rum
- 5 dl tejszín
- 2 dkg habfixáló
- 10 dkg gesztenye
Elkészítés:
1) A piskótatekercsnél leírtak szerint elkészítjük a piskótamasszát, majd sütőpapírral bélelt tepsire terítve megsütjük. 2) A gyümölcskosárnál leírtak szerint elkészítjük a vaníliakrémet. 3) A gesztenyemasszát kikeverjük a vajjal, a porcukorral és a rummal. 4) Hozzákeverjük a kihűtött vaníliakrémet, és a felvert tejszínhabot is. 5) A piskótalapra kenjük a tölteléket, lehűtjük, majd szeletekre vágva, tejszínhabbal és gesztenyével díszítve tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!