Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Gesztenyeparfé
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 10 adaghoz:
- 50 dkg gesztenyemassza
- 6 dl tejszín
- 10 dkg kristálycukor
- 6 db tojássárgája
- Csokoládéöntet (lsd. Banán split)
Elkészítés:
1) A tojássárgájákat habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk az áttört gesztenyepürét, azzal is alaposan kidolgozzuk, végül lazán belekeverjük a kemény habbá vert tejszínt. 2) Vizezett, bordás formába simítjuk, alját megütögetjük, hogy mindenütt jól kitöltse az edényt, néhány órára a mélyhűtőbe tesszük. 3) Tálaláskor forró vízbe mártjuk a formát, tányérra borítjuk a parfét és tejszínhabbal, csokoládéöntettel díszítjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!