Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Gesztenyeparfé

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 10 adaghoz:
  • 50 dkg gesztenyemassza
  • 6 dl tejszín
  • 10 dkg kristálycukor
  • 6 db tojássárgája
  • Csokoládéöntet (lsd. Banán split)



  

Elkészítés:

1) A tojássárgájákat habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk az áttört gesztenyepürét, azzal is alaposan kidolgozzuk, végül lazán belekeverjük a kemény habbá vert tejszínt. 2) Vizezett, bordás formába simítjuk, alját megütögetjük, hogy mindenütt jól kitöltse az edényt, néhány órára a mélyhűtőbe tesszük. 3) Tálaláskor forró vízbe mártjuk a formát, tányérra borítjuk a parfét és tejszínhabbal, csokoládéöntettel díszítjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!