Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Karamellkrém

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 személyre:
  • 4 dkg kristálycukor
  • 3 dl tej
  • 1 csomag vaníliapuding-por (hidegen keverhető)
  • 5 cl tejszínhab
  • 4 szem meggy
  • citromfű



  

Elkészítés:

1) A kristálycukrot karamellizáljuk, majd állandókeverés mellett hozzáadjuk a forró tejet. 2) Amikor a karamell egyneműsödött, a tejjel az egészet lehűtjük (állandóan kevergetve), majd simára keverjük a pudingporral. 3) Poharakba adagoljuk, hűtjük. 4) Tálaláskor tejszínhabbal és citromfűvel díszítjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!