Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Karamellkrém
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre:
- 4 dkg kristálycukor
- 3 dl tej
- 1 csomag vaníliapuding-por (hidegen keverhető)
- 5 cl tejszínhab
- 4 szem meggy
- citromfű
Elkészítés:
1) A kristálycukrot karamellizáljuk, majd állandókeverés mellett hozzáadjuk a forró tejet. 2) Amikor a karamell egyneműsödött, a tejjel az egészet lehűtjük (állandóan kevergetve), majd simára keverjük a pudingporral. 3) Poharakba adagoljuk, hűtjük. 4) Tálaláskor tejszínhabbal és citromfűvel díszítjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!