Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Kecskeméti barackpuding

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 10 adaghoz:
  • 20 dkg barackpálinkával ízesített zselé
  • 10 db sárgabarack-befőtt (felezett)
  • 20 dkg vaníliapuding
  • 5 cl barackpálinka
  • 15 dkg sárgabarack-befőtt (kockára vágott)
  • 25 dkg cukrozott tejszínhab
  • 25 dkg sárgabarack-lekvár
  • 1 dl barackpálinka
  • 25 dkg cukrozott tejszínhab



  

Elkészítés:

1) Barackpálinkával ízesített gyümölcszselével smizírozzuk a pudingformákat. 2) A formákba egy-egy zselébe mártott fél barackot teszünk. 3) Hideg úton vaníliapudingot készítünk, amelybe barackpálinkát, kockákra vágott barackot és cukrozott tejszínhabot is keverünk. 4) A betöltött formákat fagyasztjuk. 5) Barackpálinkával kevert baracklekvárral körbe öntjük a desszert-vagy alaptányérra tálalt pudingot, végül tejszínhabbal díszítjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!