Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Kecskeméti barackpuding
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 10 adaghoz:
- 20 dkg barackpálinkával ízesített zselé
- 10 db sárgabarack-befőtt (felezett)
- 20 dkg vaníliapuding
- 5 cl barackpálinka
- 15 dkg sárgabarack-befőtt (kockára vágott)
- 25 dkg cukrozott tejszínhab
- 25 dkg sárgabarack-lekvár
- 1 dl barackpálinka
- 25 dkg cukrozott tejszínhab
Elkészítés:
1) Barackpálinkával ízesített gyümölcszselével smizírozzuk a pudingformákat. 2) A formákba egy-egy zselébe mártott fél barackot teszünk. 3) Hideg úton vaníliapudingot készítünk, amelybe barackpálinkát, kockákra vágott barackot és cukrozott tejszínhabot is keverünk. 4) A betöltött formákat fagyasztjuk. 5) Barackpálinkával kevert baracklekvárral körbe öntjük a desszert-vagy alaptányérra tálalt pudingot, végül tejszínhabbal díszítjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!