Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Kevert kakaós lepény

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 8 adaghoz:
  • 5 dkg Rama
    margarin
  • 1 tojás
  • 25 dkg kristálycukor
  • 1 dkg sütőpor
  • 25 dkg liszt
  • 4 dkg kakaó
  • 2,5 dl tej



  

Elkészítés:

1) A habosított Rama
margarinhoz adjuk a tojást és a cukrot, majd az egészet jól kikeverjük. 2) Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a kakaót, majd tejjel kellő sűrűségűre hígítjuk. 3) Sütőpapírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben készre sütjük. 4) Az elkészült lepényt kihűtjük, daraboljuk, és porcukorral meghintve tálaljuk. 5) A lepény díszíthető és/vagy tölthető különféle lekvárokkal is.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!