Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Peche Melba
2x
2x
0.0x
Peche Melba recept
Hozzávalók:
- 4 dkg vaníliás fagylaltpor
- 2 dl tej
- 1 dkg vaníliás cukor
- 15 dkg őszibarack
- málnalekvár
- mandula
Elkészítés:
1) Készítsük el a fagylaltporból a vaníliafagylaltkeveréket és tegyük a mélyhűtőbe. 2) Forrázzuk le az őszibarackokat, majd távolítsuk el a héjukat. 3) Posírozzuk a barackokat egy vaníliával ízesített szirupban kb. 7-8 percig. 4) Csöpögtessük le, hűtsük ki, majd felezzük el (és magozzuk ki) a barackokat. 5) Tálaláskor tegyünk két-három gombóc fagylaltot egy pohárba, helyezzünk rá őszibarackot, öntsük le átszűrt és simára kevert málnalekvárral, végül díszítsük mandulalapokkal.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!