Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Sajtos csirkeraguleves
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkehús
- 20 dkg vegyes zöldség
- 2 dkg vöröshagyma
- 2 dl energiaszegény tejföl
- 6 dkg reszelt sajt (Óvári)
- 3 db tojássárgája
- só
- bors
Elkészítés:
A feldarabolt csirkét hideg vízben feltesszük főni. Amikor félig puha, hozzáadjuk a karikára vágott zöldséget, hagymát. Ha a hagyma kifőtte az ízét, kivesszük a fazékból. Amikor minden megpuhult, levesestálban a tojássárgáját behabarjuk a tejföllel és a reszelt sajttal. A levesből folyamatos keverés mellett rátöltünk, azután lassan az egész levest hozzáadjuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!