Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Sajtos csirkeraguleves

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkehús
  • 20 dkg vegyes zöldség
  • 2 dkg vöröshagyma
  • 2 dl energiaszegény tejföl
  • 6 dkg reszelt sajt (Óvári)
  • 3 db tojássárgája
  • bors



  

Elkészítés:

A feldarabolt csirkét hideg vízben feltesszük főni. Amikor félig puha, hozzáadjuk a karikára vágott zöldséget, hagymát. Ha a hagyma kifőtte az ízét, kivesszük a fazékból. Amikor minden megpuhult, levesestálban a tojássárgáját behabarjuk a tejföllel és a reszelt sajttal. A levesből folyamatos keverés mellett rátöltünk, azután lassan az egész levest hozzáadjuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!