Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Ribizkekrémleves
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 50 dkg ribiszke
- 3 tojássárgája
- 2 dl forralt tej (1,5%-os)
- 2 dl tejszín
- késhegynyi fahéj
Elkészítés:
A szárától megtisztított és megmosott ribiszkét átpasszírozzuk, a levet turmixgépbe töltjük. Beletesszük a tojássárgáját, a folyékony édesítőt, a tejet, tejszínt és fahéjjal fűszerezzük. Az egészet habosra keverjük. Jól lehűtve fogyasztjuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!