Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Fűszerleves hidegen

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 15 dkg paraj
  • 25 dkg burgonya
  • 5 dkg vörőshagyma
  • 1 dl olaj
  • 0,5 cs. kapor
  • 0,5 cs petrezselyem
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 tk. citromlé
  • 2 dl joghurt
  • 1 db mentalevél
  • bor
  • Poli Sweet



  

Elkészítés:

A megmosott parajt összevágjuk, a meghámozott burgonyát lereszeljük. A finomra vágott hagymát az olajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a parajt, a burgonyát, felöntjük 1 liter vízzel. Körülbelül 15 percig gyenge tűzön forraljuk, sóval, borssal édesítőszerrel fűszerezzük, majd a tűzről levéve, hagyjuk kihűlni. Közben a friss fűszernövényeket apróra összevágjuk és a levesbe tesszük. Tálalás előtt zúzott fokhagymával, citromlével elkevert joghurttal ízesítjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!