Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Fűszerleves hidegen
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 15 dkg paraj
- 25 dkg burgonya
- 5 dkg vörőshagyma
- 1 dl olaj
- 0,5 cs. kapor
- 0,5 cs petrezselyem
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 tk. citromlé
- 2 dl joghurt
- 1 db mentalevél
- bor
- Poli Sweet
Elkészítés:
A megmosott parajt összevágjuk, a meghámozott burgonyát lereszeljük. A finomra vágott hagymát az olajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a parajt, a burgonyát, felöntjük 1 liter vízzel. Körülbelül 15 percig gyenge tűzön forraljuk, sóval, borssal édesítőszerrel fűszerezzük, majd a tűzről levéve, hagyjuk kihűlni. Közben a friss fűszernövényeket apróra összevágjuk és a levesbe tesszük. Tálalás előtt zúzott fokhagymával, citromlével elkevert joghurttal ízesítjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!