Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Húsleves parmezángaluskával

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 5 dkg Rama
    margarin
  • 1 db tojássárgája
  • 1 db tojás
  • 7 dkg liszt
  • 4 dkg reszelt parmezán sajt
  • szerecsendió
  • fehérbors
  • petrezselyem



  

Elkészítés:

A szobahőmérsékletű Rama
margarint egy csipetnyi sóval habosra keverjük, egymás után belekeverjük a tojássárgáját, szerecsendióval ízesítjük és ismét habosra keverjük. A tojásfehérjét pici sóval kemény habbá verjük, a liszttel és a sajttal együtt a sárgájához keverjük. Ebből a masszából kávéskanállal galuskákat szaggatunk a gyöngyöző levesbe és 10-15 percig kis lángon főzzük. A levest petrezselyemmel meghintve forrón tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!