Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Húsleves parmezángaluskával
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 5 dkg Rama margarin
- 1 db tojássárgája
- 1 db tojás
- 7 dkg liszt
- 4 dkg reszelt parmezán sajt
- só
- szerecsendió
- fehérbors
- petrezselyem
Elkészítés:
A szobahőmérsékletű Rama margarint egy csipetnyi sóval habosra keverjük, egymás után belekeverjük a tojássárgáját, szerecsendióval ízesítjük és ismét habosra keverjük. A tojásfehérjét pici sóval kemény habbá verjük, a liszttel és a sajttal együtt a sárgájához keverjük. Ebből a masszából kávéskanállal galuskákat szaggatunk a gyöngyöző levesbe és 10-15 percig kis lángon főzzük. A levest petrezselyemmel meghintve forrón tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!