Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Spenótleves
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 dkg Roma Rama margarin
- 4 dkg liszt
- 6 dkg vöröshagyma
- 30 dkg mélyhűtött spenótkrém
- 8 dkg pikáns sajt (Lajta)
- petrezselyem
- só
- bors
- szerecsendió
Elkészítés:
A Ramán világos színűre pirítjuk a lisztet, megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymát, majd vízzel, csomómentesre elkeverjük. Ha forr, beletesszük a spenótot, sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük. Ha a spenót teljesen szétfőtt, levéve a tűzről, elkeverjük a levesben a reszelt sajtot. Tetejét meghintjük vágott petrezselyemmel.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!