Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Spenótleves

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 dkg Roma Rama
    margarin
  • 4 dkg liszt
  • 6 dkg vöröshagyma
  • 30 dkg mélyhűtött spenótkrém
  • 8 dkg pikáns sajt (Lajta)
  • petrezselyem
  • bors
  • szerecsendió



  

Elkészítés:

A Ramán világos színűre pirítjuk a lisztet, megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymát, majd vízzel, csomómentesre elkeverjük. Ha forr, beletesszük a spenótot, sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük. Ha a spenót teljesen szétfőtt, levéve a tűzről, elkeverjük a levesben a reszelt sajtot. Tetejét meghintjük vágott petrezselyemmel.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!