Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Töltött karalábé sajttal
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 80 dkg karalábé
- 12 dkg sonka
- 6 dkg óvári sajt
- 4 dkg Rama margarin
- 2 dkg liszt
- 1 db zsemle
- 1 db tojás
- 2 dl energiaszegény tejföl
- só
- bors
- szerecsendió
Elkészítés:
A meghámozott koralábé közepét kivájjuk. A zsenge leveleit és a kivájt részt összevágjuk. A vízben áztatott, majd kinyomkodott zsemlét, az apróra összevágott sonkát és a lereszelt sajt felét összekeverjük, megsózzuk, borssal, szerecsendióval fűszerezzük és a karalábéba töltjük. Az összevágott maradék leveleket és a töltött karalábékat egy lábasba tesszük, amelybe vizet töltünk. Körülbelül 15-20 percig főzzük. Ezután ótrakjuk egy kirámázott tűzálló tálba. A levet liszttel elkevert tejföllel sűrítjük. Felforraljuk és a karalábék közé öntjük. Meghintjük a maradék reszelt sajttal, és nagyon forró sütőben körülbelül 8-10 perc alatt szép pirosra sütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!