Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Sajtos parajjal töltött csirkemell

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemell
  • 40 dkg friss paraj
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 12 dkg reszelt sajt
  • 1 db tojás
  • 3 dkg Rama
    margarin
  • 2 dl tej
  • bors



  

Elkészítés:

A melleket lebőrözzük, kicsontozzuk, és a négy húsdarabot hosszában felszúrjuk. Három gerezd szétnyomott fokhagymával ízesített sós tejben hideg helyen legalább fél napig állni hagyjuk. A parajt jól megmossuk, kissé sós, forrásban lévő vízben néhány percig főzzük, majd leszűrjük, és a masszát a felszúrt csirkemellbe töltjük. A nyílásokat hústűvel összeszúrjuk. Egy tűzálló tálat kiolajozunk és a húsdarabokat elhelyezzük egymás mellé. Alufóliával betakarjuk és sütőben pároljuk, majd levéve róla a fóliát pirosra sütjük. A maradék reszelt sajtot tálalásnál szórjuk rá.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!