Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Gombával töltött paradicsom
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg paradicsom
- 40 dkg gomba
- 5 dkg vöröshagyma
- 4 dkg sajt
- 1 ek. étolaj
- 2 dkg Rama margarin
- só
- bors
Elkészítés:
A kis kockákra vágott gombát egy evőkanál olajon, a reszelt vöröshagymán megfonnyasztjuk. Sóval, borssal és finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük. A paradicsomok tetejét levágjuk és a paradicsomvelőt kikaparjuk úgy, hogy üregesek legyenek, és megtöltjük a gombapéppel. Reszelt sajttal megszórjuk, rámorzsoljuk a Rama margarint, és tűzálló tálban előmelegített sütőben pár percig sütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!