Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Gombával töltött paradicsom

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg paradicsom
  • 40 dkg gomba
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 4 dkg sajt
  • 1 ek. étolaj
  • 2 dkg Rama
    margarin
  • bors



  

Elkészítés:

A kis kockákra vágott gombát egy evőkanál olajon, a reszelt vöröshagymán megfonnyasztjuk. Sóval, borssal és finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük. A paradicsomok tetejét levágjuk és a paradicsomvelőt kikaparjuk úgy, hogy üregesek legyenek, és megtöltjük a gombapéppel. Reszelt sajttal megszórjuk, rámorzsoljuk a Rama
margarint, és tűzálló tálban előmelegített sütőben pár percig sütjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!