Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Hideg rakott burgonya

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 50 dkg burgonya
  • 4 db főtt tojás
  • 15 dkg vöröshagyma
  • 15 dkg paradicsom
  • 10 dkg zöldpaprika
  • 3 ek. étolaj
  • 1 ek. ecet
  • 1 kk mustár
  • 2 dl energiaszegény tejföl
  • bors



  

Elkészítés:

A héjában megfőtt burgonyát megtisztítjuk, karikára vágjuk és mély tálba rakjuk. Az ugyancsak karikára vágott főtt tojással, hagymával, paradicsommal meg zöldpaprikával beborítjuk. A mártáshoz valót összekeverjük és a burgonyára öntjük. A tálat jól megmegrázogatjuk, hogy a mártás a hozzávalókat jól beborítsa. Hűtőszekrényben néhány óráig állni hagyjuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!