Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Hideg rakott burgonya
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 50 dkg burgonya
- 4 db főtt tojás
- 15 dkg vöröshagyma
- 15 dkg paradicsom
- 10 dkg zöldpaprika
- 3 ek. étolaj
- 1 ek. ecet
- 1 kk mustár
- 2 dl energiaszegény tejföl
- só
- bors
Elkészítés:
A héjában megfőtt burgonyát megtisztítjuk, karikára vágjuk és mély tálba rakjuk. Az ugyancsak karikára vágott főtt tojással, hagymával, paradicsommal meg zöldpaprikával beborítjuk. A mártáshoz valót összekeverjük és a burgonyára öntjük. A tálat jól megmegrázogatjuk, hogy a mártás a hozzávalókat jól beborítsa. Hűtőszekrényben néhány óráig állni hagyjuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!