Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Sárgarépás burgonya

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg sárgarépa
  • 15 dkg burgonya
  • 1 kk. Rama
    margarin
  • 1 cs. vágott petrezselyem
  • turbolya
  • lestyán



  

Elkészítés:

A tisztított sárgarépát karikára vágjuk és kevés vízzel felöntve fedő alatt 15 percig pároljuk, hozzáadjuk a kockákra vágott burgonyát és 10-15 percig tovább főzzük. Hozzáadjuk a Rama
margarint, a fűszereket és még egyszer felforraljuk. Petrezselyemmel meghintve tálaljuk. Sült húsokhoz finom.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!