Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Párolt kelkáposzta
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 1 kg kelkáposzta
- 10 dkg vöröshagyma
- 2 dkg Rama margarin
- 1 db erőleveskocka
- 1 cs. petrezselyem
- 2 dl joghurt
- só
- bors
Elkészítés:
kelkáposztát, majd 1 db leveskockát 2 dl vízben feloldunk, lassanként aláöntjük, és addig főzzük, amíg a káposzta meg nem puhul. Sóval, borssal ízesítjük. Tálaláskor leszűrjük, finomra vágott petrezselyemmel meghintjük és a melegített joghurttal bevonjuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!