Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Párolt kelkáposzta

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 1 kg kelkáposzta
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 2 dkg Rama
    margarin
  • 1 db erőleveskocka
  • 1 cs. petrezselyem
  • 2 dl joghurt
  • bors



  

Elkészítés:

kelkáposztát, majd 1 db leveskockát 2 dl vízben feloldunk, lassanként aláöntjük, és addig főzzük, amíg a káposzta meg nem puhul. Sóval, borssal ízesítjük. Tálaláskor leszűrjük, finomra vágott petrezselyemmel meghintjük és a melegített joghurttal bevonjuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!