Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Gombás csirkemell

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemell
  • 20 dkg gomba
  • 4 dkg Rama
    margarin
  • 2 dl energiaszegény tejföl
  • bors
  • pirospaprika
  • kakukkfű
  • bazsalikom



  

Elkészítés:

A csirkemelleket lebőrözzük, kicsontozzuk, négy szeletet vágunk belőle és jól kikeverjük. Rostjaira merőlegesen bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk, és kikent tűzálló tál aljára fektetjük. A maradék Rama
margarinon sóval, borssal addig pároljuk a gombát, amíg a leves el nem főtte, majd a tűzről levéve a tejföllel meg a többi fűszerrel simára keverjük. A hússzeletekre öntjük, és a sütőben kb. 30 percig sütjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!