Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Gombás csirkemell
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 20 dkg gomba
- 4 dkg Rama margarin
- 2 dl energiaszegény tejföl
- só
- bors
- pirospaprika
- kakukkfű
- bazsalikom
Elkészítés:
A csirkemelleket lebőrözzük, kicsontozzuk, négy szeletet vágunk belőle és jól kikeverjük. Rostjaira merőlegesen bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk, és kikent tűzálló tál aljára fektetjük. A maradék Rama margarinon sóval, borssal addig pároljuk a gombát, amíg a leves el nem főtte, majd a tűzről levéve a tejföllel meg a többi fűszerrel simára keverjük. A hússzeletekre öntjük, és a sütőben kb. 30 percig sütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!