Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Rakott csirkemell gombamártással
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 40 dkg csirkemell (2 db)
- 10 dkg gomba
- 5 dkg vöröshagyma
- 60 dkg burgonya
- 4 ek. étolaj
- 2 dl energiaszegény tejföl
- 1 dkg liszt
- 1 cs. petrezselyem
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A csirkemelleket lebőrözzük, kicsontozzuk, kissé kiverjük. Megsózzuk, lisztben megforgatjuk, és mindkét oldalát kevés olajban hirtelen kisütjük. A vöröshagymát egy evőkanál olajban világosra pirítjuk, majd megpároljuk rajta a szeletekre vágott gombát, és ha megpuhult, rászórjuk a finomra vágott petrezselymet, ráöntjük a tejfölt és felforraljuk. Egy mély tűzálló tálat kiolajozunk, ráterítjük a karikára vágott főtt burgonyát. Megsózzuk, elrendezzük a húsdarabokat és leöntjük a tejfölös gombával. Letakarva pároljuk, maid a fedőt levéve világosra sütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!