Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Francia paraj
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 50 dkg friss paraj
- 4 dkg Rama margarin
- 2 dl kefir
- 5 dkg parmezán sajt reszelve
- só
- bors
Elkészítés:
A zsenge tavaszi parajt megtisztítjuk, majd annyi sós vízben, amennyi ellepi, puhára főzzük. Leszűrjük, kissé kinyomkodjuk, és hagyjuk lecsorogni a levét. Megolvasztjuk a Rama margarint, beleforgatjuk a parajt, borssal ízesítjük, és forró tálra téve forró kefirrel öntjük le, végül reszelt sajttal szórjuk meg.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!