Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Francia paraj

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 50 dkg friss paraj
  • 4 dkg Rama
    margarin
  • 2 dl kefir
  • 5 dkg parmezán sajt reszelve
  • bors



  

Elkészítés:

A zsenge tavaszi parajt megtisztítjuk, majd annyi sós vízben, amennyi ellepi, puhára főzzük. Leszűrjük, kissé kinyomkodjuk, és hagyjuk lecsorogni a levét. Megolvasztjuk a Rama
margarint, beleforgatjuk a parajt, borssal ízesítjük, és forró tálra téve forró kefirrel öntjük le, végül reszelt sajttal szórjuk meg.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!