Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Különleges rakott kel

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 1 kg kelkáposzta
  • 30 dkg füstölt hús (nem zsíros)
  • 5 dkg Rama
    margarin
  • 5 dkg zsemlemorzsa
  • 1 dl energiaszegény tejföl



  

Elkészítés:

A kelt cikkekre vágjuk és sós vízben puhára főzzük, lecsepegtetjük. Egy tűzálló tálat Rama
margarinnal kikenünk és a káposzta felét belefektetjük, erre csíkokra vágott füstölt húst teszünk, majd a maradék kellel befedjük. A maradék Rama
margarinon megpirítjuk a morzsát, elkeverjük a tejföllel, és a kelre öntve a sütőben megsütjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!