Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Padlizsános csirke
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell vagy -comb
- 80 dkg padlizsán
- 3 ek. étolaj
- 4 dkg Rama margarin
- 10 dkg zöldpaprika
- 15 dkg paradicsom
- 10 dkg vöröshagyma
- só
- 1 db húsleveskocka
Elkészítés:
A padlizsánt meghámozzuk, hosszában ujjnyi szeletekre vágjuk, és enyhén besózva fél óráig állni hagyjuk. Ezután leitatjuk róla a nedvességet, és a padlizsánszeleteket az olajban megsütjük. Közben a Rama margarinon a csirke mindkét oldalát megsütjük, és sorban egy mély tűzálló tálba rakjuk. Betakarjuk a padlizsánnal és a tetejére fektetjük a felszeletelt zöldpaprikát, majd a paradicsomot és a végén a karikára vágott hagymát. Két deci vízben feloldjuk a leveskockát, és ráöntjük a padlizsános csirkére. Forró sütőben kb. 45 percig sütjük. Ezután a fóliát levesszük és elpárologtatjuk a levét.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!