Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Gyümölcsös csirkemáj
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 40 dkg alma
- 5 dkg Rama margarin
- 5 dkg Trappista sajt
- citromlé
- majoránna
Elkészítés:
Az almát megtisztítjuk, vékony cikkekre vágjuk. Két deka margarinon egy kevés citromlével megöntözve, időnként megkeverve, körülbelül öt percig pároljuk, majd a levével együtt egy tűzálló tálba terítjük. A májat alaposan lecsepegtetjük és három deka Rámán, csipetnyi majoránnával megfedve, a saját levében körülbelül öt percig pároljuk, majd a sült gyümölcsökre sorba rakjuk, a levével megöntözzük. A tetejére vékony sajtszeleteket borítunk, és forró sütőbe tolva addig sütjük, amíg a sajt el nem olvad.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!