Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Gyümölcsös csirkemáj

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 40 dkg alma
  • 5 dkg Rama
    margarin
  • 5 dkg Trappista sajt
  • citromlé
  • majoránna



  

Elkészítés:

Az almát megtisztítjuk, vékony cikkekre vágjuk. Két deka margarinon egy kevés citromlével megöntözve, időnként megkeverve, körülbelül öt percig pároljuk, majd a levével együtt egy tűzálló tálba terítjük. A májat alaposan lecsepegtetjük és három deka Rámán, csipetnyi majoránnával megfedve, a saját levében körülbelül öt percig pároljuk, majd a sült gyümölcsökre sorba rakjuk, a levével megöntözzük. A tetejére vékony sajtszeleteket borítunk, és forró sütőbe tolva addig sütjük, amíg a sajt el nem olvad.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!