Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Töltött tök
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 1,2 kg tök
- 35 dkg sertéshús
- 5 dkg vöröshagyma
- 2 dl energiaszegény tejföl
- 1 db tojás
- só
- bors
- pirospaprika
- kapor
Elkészítés:
A megtisztított tököt karikára vágjuk és belsejüket kikaparjuk. A finomra darált húst sóval, borssal, reszelt szerecsendióval, pirospaprikával, reszelt vöröshagymával és egész tojással eldolgozzuk. Megtöltjük vele a tökkarikákat és kiolajozott tűzálló edénybe helyezzük, majd finomra vágott kaporral elkevert tejföllel leöntjük. Előmelegített sütőben kb. 25-30 percig sütjük. Tök helyett patisszont is tölthetünk ezzel a masszával.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!