Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Töltött tök

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 1,2 kg tök
  • 35 dkg sertéshús
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 2 dl energiaszegény tejföl
  • 1 db tojás
  • bors
  • pirospaprika
  • kapor



  

Elkészítés:

A megtisztított tököt karikára vágjuk és belsejüket kikaparjuk. A finomra darált húst sóval, borssal, reszelt szerecsendióval, pirospaprikával, reszelt vöröshagymával és egész tojással eldolgozzuk. Megtöltjük vele a tökkarikákat és kiolajozott tűzálló edénybe helyezzük, majd finomra vágott kaporral elkevert tejföllel leöntjük. Előmelegített sütőben kb. 25-30 percig sütjük. Tök helyett patisszont is tölthetünk ezzel a masszával.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!