Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Joghurtos gomba
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 25 dkg gomba
- 2 dl joghurt
- 2 dkg liszt
- 8 dkg vöröshagyma
- 2 ek. étoloj
- 1 cs. petrezselyem
- 3 gerezd fokhagyma
- só
- paprika
- bors
Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk és vékony, nagy szeletekre vágjuk. Az olajat felforrósítjuk és rátesszük az apróra vágott vöröshagymát, majd megsózzuk és üvegesre fonnyasztjuk. Belekeverjük a pirospaprikát, és ráöntünk egy kanál vizet. Beletesszük a gombát, a finomra vágott petrezselymet, borsozzuk és fedő alatt puhára pároljuk. Ha zsírjára sült, a tűzről félrehúzzuk, a liszttel és a fél deci vízzel simára kevert joghurtot ráöntjük. Visszatéve a tűzre, kevergetve kb. 5 percig forraljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!