Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Tojással töltött káposzta

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 40 dkg savanyú káposztlevél
  • 4 db kemény tojás
  • 2 db nyers tojás
  • 10 dkg búzakorpa
  • 2 dl kefir
  • bors
  • 2 dkg Rama
    margarin



  

Elkészítés:

A savanyú káposzta-levelet kevés vízben félpuhára pároljuk. Közben a kemény tojást áttörjük, elkeverjük a búzakorpával, a nyers tojással, sóval, borssal, köménymaggal. Az előkészített káposztalevelekbe töltjük és göngyöljük. Rama
margarinnal kikent tűzálló tálba helyezzük és a kefirt ráöntjük. Meleg sütőben 10 percig sütjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!