Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Burgonyapüré
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 80 dkg burgonya
- 8 dl víz
- 4 ek. tejföl
- 4 kk. szezámmag
- ételízesítő
- só
Elkészítés:
A kockára vágott burgonyát a vízzel, az ételízesítővel fedő alatt puhára főzzük. A burgonyát főzőlevében áttörjük, tejföllel dúsítjuk. A szárazon megpirított szezámmagot tálaláskor a tetejére szórjuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!