Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Rakott csirkemáj
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 60 dkg burgonya
- 10 dkg vöröshagyma
- 1 db tojás
- 1 ek. étolaj
- 2 dl tej
- só, curry por
- 1 dkg Rama
- 1 dkg liszt
Elkészítés:
A csirkemájról a szíveket leszedjük és kb. fél óráig hideg tejben áztatjuk. Egy tűzálló tálat nagyon vékonyan kikenünk Rama margarinnal és zsemlemorzsával meghintjük. A májat a tejből kiemeljük, lecsepegtetjük és a tál aljára fektetjük. A hagymát kockákra vágjuk, az olajon megpirítjuk, a májra öntjük és curry porral meghintjük. A megtisztított burgonyát hajszálvékonyra karikázzuk és soronként a májra rakjuk. Sütőbe tesszük, és amikor megpuhult, a tojást elkeverjük két kanál tejjel, kanál szódavízzel, egy kávéskanál liszttel, sóval és a burgonyára simítjuk. A tálat visszatoljuk a sütőbe és szép pirosra sütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!