Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Hideg töltött karalábé

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 80 dkg karalábé
  • 8 dkg rizs
  • 10 dkg sonka, vagy maradék sült hús
  • 2 ek. tejföl
  • bors
  • petrezselyem
  • 1 dl diétás tartármártás



  

Elkészítés:

A zsenge, hámozott karalábét enyhén sós, picit édesített vízben puhára főzzük. Leszűrjük. Ha kihűlt, belsejét kivájjuk és megtöltjük a hideg főtt rizs, a darált sonka vagy hús, a kikapart karalábé és a tejföl, sóval, borssal és finomra vágott petrezselyemmel ízesített keverékével. Tálalásig hűtőben tartjuk, majd kevés tartármártással fogyasztjuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!