Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Hideg töltött karalábé
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 80 dkg karalábé
- 8 dkg rizs
- 10 dkg sonka, vagy maradék sült hús
- 2 ek. tejföl
- só
- bors
- petrezselyem
- 1 dl diétás tartármártás
Elkészítés:
A zsenge, hámozott karalábét enyhén sós, picit édesített vízben puhára főzzük. Leszűrjük. Ha kihűlt, belsejét kivájjuk és megtöltjük a hideg főtt rizs, a darált sonka vagy hús, a kikapart karalábé és a tejföl, sóval, borssal és finomra vágott petrezselyemmel ízesített keverékével. Tálalásig hűtőben tartjuk, majd kevés tartármártással fogyasztjuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!