Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Mustáros burgonya

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 80 dkg burgonya
  • 1 ek. étolaj
  • 1 ek. mustár
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 mk. kakukkfű
  • késhegynyi bors
  • petrezselyem



  

Elkészítés:

Az alaposan szárazra törölt burgonyát hosszában kettévágjuk, a vágott felületeket mélyen bevagdossuk, hogy jól beszívhassák a mustáros krémet. Az olajat mustárral, a zúzott fokhagymával, a kakukkfűvel habosra keverjük, majd megsózzuk. A burgonyák bevagdosott felét bőven bekenjük a krémmel. Tűzálló tálba rakjuk, és előmelegített sütőben körülbelül 25 percig pároljuk. Majd levesszük róla a fóliát, és további 20-25 percig sütjük. Tálaláskor petrezselyemmel hintjük meg. Roston sültek vagy natúr húsok mellé finom.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!