Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Mustáros burgonya
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 80 dkg burgonya
- 1 ek. étolaj
- 1 ek. mustár
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 mk. kakukkfű
- késhegynyi bors
- só
- petrezselyem
Elkészítés:
Az alaposan szárazra törölt burgonyát hosszában kettévágjuk, a vágott felületeket mélyen bevagdossuk, hogy jól beszívhassák a mustáros krémet. Az olajat mustárral, a zúzott fokhagymával, a kakukkfűvel habosra keverjük, majd megsózzuk. A burgonyák bevagdosott felét bőven bekenjük a krémmel. Tűzálló tálba rakjuk, és előmelegített sütőben körülbelül 25 percig pároljuk. Majd levesszük róla a fóliát, és további 20-25 percig sütjük. Tálaláskor petrezselyemmel hintjük meg. Roston sültek vagy natúr húsok mellé finom.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!