Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Karalábés rakott hús
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 50 dkg kicsontozott sertéskaraj
- 40 dkg karalábé
- 10 dkg sajt
- 2 dl energiaszegény tejföl
- 1 db tojássárgája
- 1 dkg liszt
- 2 dkg Rama margarin
- só
Elkészítés:
A megtisztított karalábéból egy centis körszeleteket vágunk, és Rama margarinon puhára pároljuk. A kivert, megsózott húsokat lisztbe forgatva megsütjük. A karalábéból négy szeletet a kikent jénai tálba teszünk, mindegyik tetejére rárakunk egy szelet húst, egy szelet sajtot, majd ismét 1 karalábészeletet. Végül az egészet petrezselyemmel, sóval, tojássárgájával, pici reszelt sajttal elkevert tejföllel leöntjük, és sütőben átforrósítjuk. Jó, ha készítés közben hústűvel vagy fogpiszkálóval rögzítjük az alkotórészeket.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!