Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Karalábés rakott hús

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 50 dkg kicsontozott sertéskaraj
  • 40 dkg karalábé
  • 10 dkg sajt
  • 2 dl energiaszegény tejföl
  • 1 db tojássárgája
  • 1 dkg liszt
  • 2 dkg Rama
    margarin



  

Elkészítés:

A megtisztított karalábéból egy centis körszeleteket vágunk, és Rama
margarinon puhára pároljuk. A kivert, megsózott húsokat lisztbe forgatva megsütjük. A karalábéból négy szeletet a kikent jénai tálba teszünk, mindegyik tetejére rárakunk egy szelet húst, egy szelet sajtot, majd ismét 1 karalábészeletet. Végül az egészet petrezselyemmel, sóval, tojássárgájával, pici reszelt sajttal elkevert tejföllel leöntjük, és sütőben átforrósítjuk. Jó, ha készítés közben hústűvel vagy fogpiszkálóval rögzítjük az alkotórészeket.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!