Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Gombapogácsa

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 2 db zsemle
  • 15 dkg gomba
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 1 kk. vegeta
  • 1 db tojás
  • 1 ek. étolaj
  • bors



  

Elkészítés:

A zsemléket vízben megáztatjuk, a gombát alaposan megmossuk, felszeleteljük és az olajban megfonnyasztott hagymán 6-8 percig pároljuk. A gombát, a kifacsart zsemléket a tojással, vegetávol, sóval, borssal összedolgozzuk, pogácsákat formálunk belőle és forró olajban pirosra sütjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!