Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Töltött burgonya

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 80 dkg burgonya (4 db)
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 3 dkg Rama
    margarin
  • 1 dl energiaszegény tejföl



  

Elkészítés:

A burgonyát héjában megfőzzük, megtisztítjuk és hosszában kettévágjuk. A belsejét kikaparjuk úgy, hogy a burgonyában körülbelül 2 centiméteres szél maradjon. A kikapart burgonyatörmeléket Rama
margarinnal, tejföllel, reszelt sajttal, sóval jó habosra keverjük és a burgonya üregébe púpozzuk. A burgonyákat kikent tűzálló tálba rakjuk és szép pirosra sütjük. Mikrohullámú sütőben is készíthetjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!