Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Alma hagymával

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg alma
  • 30 dkg lilahagyma
  • 6 ek. citromlé
  • 1 ek. mazsola
  • 1 dl tejszín
  • 12 dkg sovány sajt
  • késhegynyi szegfűbors



  

Elkészítés:

A tisztított almát vékony szeletekre szeljük és meglocsoljuk citromlével. A hagymát vékony karikára vágjuk. Az almát, a hagymát és a mazsolát rétegesen tűzálló tálba rakjuk. Ezután a tejszínt elkeverjük a sóval, a borssal, és az almára öntjük. Ráreszeljük a sajtot és körülbelül 40 percig sütjük. Ha a teteje túl hamar kezd barnulni, alufóliával fedjük be.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!