Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Savanyú káposztával töltött hús
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg sertéskaraj
- 20 dkg savanyú káposzta
- 15 dkg reszelt alma
- 2 ek étolaj
- só
- bors
- köménymag
- mustár
- 5 dkg vöröshagyma
Elkészítés:
A finomra vágott vöröshagymát elkeverjük a hámozott, reszelt almával és az apróra vágott savanyú káposztával. Sóval, borssal, köménymaggal ízesítjük. A felszúrt hús belsejét megkenjük mustárral és megtöltjük a káposztával, sózzuk. Tepsibe helyezzük és leöntjük a felforrósított olajjal és 1 dl vízzel. Sütőben, locsolgatva puhára sütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!