Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Savanyú káposztával töltött hús

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg sertéskaraj
  • 20 dkg savanyú káposzta
  • 15 dkg reszelt alma
  • 2 ek étolaj
  • bors
  • köménymag
  • mustár
  • 5 dkg vöröshagyma



  

Elkészítés:

A finomra vágott vöröshagymát elkeverjük a hámozott, reszelt almával és az apróra vágott savanyú káposztával. Sóval, borssal, köménymaggal ízesítjük. A felszúrt hús belsejét megkenjük mustárral és megtöltjük a káposztával, sózzuk. Tepsibe helyezzük és leöntjük a felforrósított olajjal és 1 dl vízzel. Sütőben, locsolgatva puhára sütjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!