Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Gombafejek juhtúróval töltve
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 70 dkg gombafej
- 25 dkg juhtúró
- 2 dkg Rama margarin
- 4 dkg reszelt sajt
- só
- bors
- citromlé
Elkészítés:
A megtisztított gombafejeket citromos, sós vízben kissé megfőzzük, leszűrjük és hagyjuk kihűlni. A juhtúrót borssal fűszerezve simára keverjük. A gombafejeket kettéosztjuk, a nagyobbakat megtöltjük az ízesített juhtúróval és a kisebbekkel befedjük. Egy tűzálló tálat Rama margarinnal kikenünk, beletesszük a töltött gombákat, tetejét megszórjuk reszelt sajttal és sütőbe téve pirosra pirítjuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!