Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Gombafejek juhtúróval töltve

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 70 dkg gombafej
  • 25 dkg juhtúró
  • 2 dkg Rama
    margarin
  • 4 dkg reszelt sajt
  • bors
  • citromlé



  

Elkészítés:

A megtisztított gombafejeket citromos, sós vízben kissé megfőzzük, leszűrjük és hagyjuk kihűlni. A juhtúrót borssal fűszerezve simára keverjük. A gombafejeket kettéosztjuk, a nagyobbakat megtöltjük az ízesített juhtúróval és a kisebbekkel befedjük. Egy tűzálló tálat Rama
margarinnal kikenünk, beletesszük a töltött gombákat, tetejét megszórjuk reszelt sajttal és sütőbe téve pirosra pirítjuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!