Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Hússal töltött alma
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 25 dkg sertéshús
- 1 dl tej
- 1,5 dkg liszt
- 60 dkg alma (4 db)
- citromlé
- só
Elkészítés:
A főtt, vagy sült húst finomra vágjuk. Ezután a tejjel, liszttel besamelt készítünk és összekeverjük a vagdalthússal. Az almát meghámozzuk, közepüket kivágjuk és néhány percig citromos vízbe tesszük. Közben a kivájt részeket is összevágjuk és eldolgozzuk az előkészített húspéppel. Az almákat megtöltjük a húsos keverékkel, kikent tűzálló tálba tesszük és előmelegített sütőben körülbelül 10 percig sütjük. Készíthetjük maradék sült, vagy főtt húsból is.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!