Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Hússal töltött alma

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 25 dkg sertéshús
  • 1 dl tej
  • 1,5 dkg liszt
  • 60 dkg alma (4 db)
  • citromlé



  

Elkészítés:

A főtt, vagy sült húst finomra vágjuk. Ezután a tejjel, liszttel besamelt készítünk és összekeverjük a vagdalthússal. Az almát meghámozzuk, közepüket kivágjuk és néhány percig citromos vízbe tesszük. Közben a kivájt részeket is összevágjuk és eldolgozzuk az előkészített húspéppel. Az almákat megtöltjük a húsos keverékkel, kikent tűzálló tálba tesszük és előmelegített sütőben körülbelül 10 percig sütjük. Készíthetjük maradék sült, vagy főtt húsból is.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!