Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Csirkemell almás káposztával

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 10 dkg vöröshagyma
  • 2 dkg Rama
    margarin
  • 80 dkg savanyú káposzta
  • 15 dkg alma
  • 40 dkg csirkemell (4 szelet)
  • 2 ek. étolaj
  • ecet
  • édesítőszer



  

Elkészítés:

A vöröshagymát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk, és a Rama
margarinon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, másfél deci vizet, sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt fél óráig dinszteljük. Közben a megmosott alma magházát eltávolítjuk és az almát vékony cikkekre vágjuk. Az almadarabokat belekeverjük a káposztába, majd kb. 5 percig együtt pároljuk. A csirkemell szeleteket sóval, borssal ízesítjük, az olajon mindkét oldalát megsütjük, és lassú tűzön kb. 10 percig pároljuk, pici vizet adva hozzá. A káposztát ecettel, édesítőszerrel ízesítjük és a sült csirkemelleket tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!