Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Kapros gombapörkölt

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 40 dkg gomba
  • 3 dkg vöröshagyma
  • 4 dkg Rama
    margarin
  • bors
  • 1 cs. kapor
  • 1 db tojássárgája
  • 1 dkg liszt
  • 1 dl tejszín



  

Elkészítés:

A tisztított, kockára vágott gombát a Ráma margarinon és a finomra vágott vöröshagymán puhára pároljuk. Ízesítjük sóval, borssal. Amikor megpuhult, akkor a finomra vágott kaporral, a tojássárgájával és a liszttel elkevert tejszínnel besűrítjük és átforraljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!