Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Friss paradicsommártás

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 75 dkg érett paradicsom
  • 8 dkg Rama
    margarin
  • bazsalikomlevél
  • bors



  

Elkészítés:

A paradicsomot rövid időre vízbe tesszük, majd a héjat lehúzzuk, húsát kockákra vágjuk. Előzőleg a magokat eltávolítjuk. A Rama
margarin felét serpenyőben felforrósítjuk, beletesszük a feldarabolt paradicsomot és néhány percig forraljuk. Durvára vágott bazsalikommal, sóval, borssal fűszerezzük, végül a maradék Ráma margarint kis darabonként hozzáadjuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!