Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Friss paradicsommártás
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 75 dkg érett paradicsom
- 8 dkg Rama margarin
- bazsalikomlevél
- só
- bors
Elkészítés:
A paradicsomot rövid időre vízbe tesszük, majd a héjat lehúzzuk, húsát kockákra vágjuk. Előzőleg a magokat eltávolítjuk. A Rama margarin felét serpenyőben felforrósítjuk, beletesszük a feldarabolt paradicsomot és néhány percig forraljuk. Durvára vágott bazsalikommal, sóval, borssal fűszerezzük, végül a maradék Ráma margarint kis darabonként hozzáadjuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!