Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Paradicsomos marhavagdalt
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 50 dkg darált marhahús
- 10 dkg tehéntúró
- 10 dkg vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 20 dkg paradicsom
- 4 ek. étolaj
- 1 kk. mustár
- 1 cs. petrezselyem
- só
Elkészítés:
A marhahúst mély tálba tesszük, hozzáadjuk az áttört túrót, az apróra vágott hagymát, mustárt, sózzuk, borsozzuk és sima masszává gyúrjuk. Vizes kézzel négy lapos pogácsát készítünk a masszából. A felforrósított olajon a pogácsák mindkét oldalát 2 percig sütjük. Mellétesszük a héját lehúzva, darabolva a paradicsomot, az apróra vágott fokhagymát, és 4-5 percig pároljuk. Tálaláskor tálra tesszük a húst, tetejére halmozzuk a paradicsomot, és petrezselyemmel megszórva tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!