Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Paradicsomos marhavagdalt

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 50 dkg darált marhahús
  • 10 dkg tehéntúró
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg paradicsom
  • 4 ek. étolaj
  • 1 kk. mustár
  • 1 cs. petrezselyem



  

Elkészítés:

A marhahúst mély tálba tesszük, hozzáadjuk az áttört túrót, az apróra vágott hagymát, mustárt, sózzuk, borsozzuk és sima masszává gyúrjuk. Vizes kézzel négy lapos pogácsát készítünk a masszából. A felforrósított olajon a pogácsák mindkét oldalát 2 percig sütjük. Mellétesszük a héját lehúzva, darabolva a paradicsomot, az apróra vágott fokhagymát, és 4-5 percig pároljuk. Tálaláskor tálra tesszük a húst, tetejére halmozzuk a paradicsomot, és petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!