Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Rakott zöldség római tálban
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 20 dkg karfiol
- 20 dkg zöldborsó
- 20 dkg sárgarépa
- 20 dkg zöldbab
- 5 dkg Rama margarin
- 3 db tojás
- 1 dkg liszt
- 15 dkg parmezán sajt
- 2 dl tejszín
- só
Elkészítés:
A zöldségeket szépen elrendezzük az előzetesen beáztatott római tálban. Egy edényben a puha Rama margarint a tojásokkal habosra kikeverjük, hozzáadjuk a lisztet, a reszelt sajtot és a sót. Végül elkeverjük a tejszínnel és leöntjük vele a zöldséget. A tálat lefedjük és középmeleg sütőben 20-25 percig pároljuk, utána fedő nélkül megpirítjuk a tetejét.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!