Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Rakott zöldség római tálban

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 20 dkg karfiol
  • 20 dkg zöldborsó
  • 20 dkg sárgarépa
  • 20 dkg zöldbab
  • 5 dkg Rama
    margarin
  • 3 db tojás
  • 1 dkg liszt
  • 15 dkg parmezán sajt
  • 2 dl tejszín



  

Elkészítés:

A zöldségeket szépen elrendezzük az előzetesen beáztatott római tálban. Egy edényben a puha Rama
margarint a tojásokkal habosra kikeverjük, hozzáadjuk a lisztet, a reszelt sajtot és a sót. Végül elkeverjük a tejszínnel és leöntjük vele a zöldséget. A tálat lefedjük és középmeleg sütőben 20-25 percig pároljuk, utána fedő nélkül megpirítjuk a tetejét.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!