Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Sonkakocsonya

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 20 dkg gépsonka
  • 5 dkg gomba
  • 5 dkg sárgarépa
  • petrezselyemzöld
  • kocsonyalé vagy aszpik
  • 1 db tojás



  

Elkészítés:

A gépsonkát vágjuk finomra. Keverjük össze apróra vágott zöldpetrezselyemmel és a megfőzött, finomra vágott gombával, valamint az apróra vágott sárgarépával. A vagdalékot helyezzük mély tányér aljára, díszítsük egy-egy karika kemény tojással és öntsük rá a szokásos módon készült kocsonyalevet, vagy az olvasztott, ízesített aszpikot. Egy napi hűtés után fogyaszthatjuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!