Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Rakott burgonya gombával

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 80 dkg burgonya
  • 20 dkg gomba
  • 8 dkg Rama
    margarin
  • 2 dl energiaszegény tejföl
  • 1 db tojás
  • petrezselyem
  • bors



  

Elkészítés:

A burgonyát héjában megfőzzük, karikára vágjuk. A gombát a petrezselyemlevéllel, kevés vízzel a Rama
margarinon puhára pároljuk, zsírjára sütjük. Sóval, borssal ízesítjük. Egy tűzálló edényt kikenünk Rama
margarinnal és a burgonya felét belerakjuk. Rárétegezzük a gombát, a maradék burgonyával befedjük. A tojással elkevert tejfölt ráöntjük, kicsit megsózzuk és sütőben pirosra sütjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!