Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Rakott burgonya gombával
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 80 dkg burgonya
- 20 dkg gomba
- 8 dkg Rama margarin
- 2 dl energiaszegény tejföl
- 1 db tojás
- petrezselyem
- só
- bors
Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, karikára vágjuk. A gombát a petrezselyemlevéllel, kevés vízzel a Rama margarinon puhára pároljuk, zsírjára sütjük. Sóval, borssal ízesítjük. Egy tűzálló edényt kikenünk Rama margarinnal és a burgonya felét belerakjuk. Rárétegezzük a gombát, a maradék burgonyával befedjük. A tojással elkevert tejfölt ráöntjük, kicsit megsózzuk és sütőben pirosra sütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!