Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Karalábé túróval töltve
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 80 dkg karalábé
- 25 dkg tehéntúró
- 5 dkg vöröshagyma
- 8 dkg zöldpaprika
- 8 dkg paradicsom
- 2 ek. étolaj
- 1 db tojás
- 1 dl energiaszegény tejföl
- só
- fűszerpaprika
- bors
Elkészítés:
A megtisztított karalábé közepébe lyukat vájunk. Gyengén sózott vízben puhára pároljuk. óvatosan kiemeljük és lecsepegtetjük. A tehéntúrót összetörjük és egy tálban az apróra vágott vagdalt vöröshagymával, főtt tojással, paprikával, borssal és kevés sóval jól összedolgozzuk. A kész masszát a karalábé üregébe töltjük. Olajjal kikent tűzálló tálba tesszük és meglocsoljuk a tejföllel összeforralt olajjal. A tetejére zöldpaprikát, paradicsomot szeletelünk, és a sütőben pirosra sütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!