Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Karalábé túróval töltve

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 80 dkg karalábé
  • 25 dkg tehéntúró
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 8 dkg zöldpaprika
  • 8 dkg paradicsom
  • 2 ek. étolaj
  • 1 db tojás
  • 1 dl energiaszegény tejföl
  • fűszerpaprika
  • bors



  

Elkészítés:

A megtisztított karalábé közepébe lyukat vájunk. Gyengén sózott vízben puhára pároljuk. óvatosan kiemeljük és lecsepegtetjük. A tehéntúrót összetörjük és egy tálban az apróra vágott vagdalt vöröshagymával, főtt tojással, paprikával, borssal és kevés sóval jól összedolgozzuk. A kész masszát a karalábé üregébe töltjük. Olajjal kikent tűzálló tálba tesszük és meglocsoljuk a tejföllel összeforralt olajjal. A tetejére zöldpaprikát, paradicsomot szeletelünk, és a sütőben pirosra sütjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!